den 23 oktober 2019

  

 
View Blog
maj 10

Skrivet av: Anna
2009-05-10 20:06 

Designen är klar! Jag har experimenterat mig fram med hjälp av material som jag har fått av mammas vännina Margret. Hon har försett mig med massor av handdukar och broderier. Jag riktigt frossar :-)
 
Väskan är ungefär 25 x 30 cm med axelband som är långa nog för att man ska kunna hänga väskan över axeln. Upptill sitter en blixtlås så att den går att stänga. Framtill sitter en liten plastficka som kan öppnas och stängas med lite kardborreband. I fickan ligger den handskrivna texten och den lilla saken eller smycket.

Tags:

2 kommentarer än så länge...

Sv: Designen

Hej Anna! Fantastiskt att se alla Dina alster och så mycket jag känner igen. Jag känner mig nästan lite medverkande i allt detta spännande som Du håller på med.
Jag önskar Dig Lycka till och jag ställer mig i kö för att köpa några av Dina alster.
Vi hörs och ses.
Kram Margreth

Av Margreth Rasmusson den   2009-07-01 08:33

Sv: Designen

Dina väskor är SÅ fantastiskt vackra! De berör..... - hjärtat!
Jag har redan haft flera roliga samtal med min mamma om hennes barndom, om bygden där hon växte upp och om min älskade mormor & morfar. Du är en sann kreatör och konstnär Anna! Hur kommer det sig att du blev en sådan teoretisk och superb och forensiker? : ) Jag längtar efter MIN väska som, jag VET, håller på att skapas. Den ska hänga på en krok, väl synlig i min hall - och bara därför ska jag designa och måla om min entré så att den passar för "min historiska väska". Tänk vad du sätter igång......

Av Christel den   2009-08-11 20:24
 
Privacy Statement  |  Terms Of Use
Copyright (c) 2019 Annakroni